Fatih Mehmet İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 0 232 262 06 37
Belgegeçer : 0 232 262 06 37
WEB https://fatihmehmetimamhatipoo.meb.k12.tr
Adres : 1.KADRİYE MAH. 715 SK. KONAK FATİH MEHMET İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO: 24 KONAK / İZMİR
VİZYON : * Çağa ve çevresindeki değişmelere duyarlı,teknolojik donanıma sahip öğretmenlerle, * Bilgi çağının gereklerine göre; ilkeli ve geleceği önemseyen bir yönetimle, * Yerel ve küresel rekabet anlayışı içinde dünyaya meydan okuyan öğrencilerle, * Velilere, öğrencilerin eğitimiyle ilgili hertürlü fırsatın verildiği inancını, kuşkuya yervermeden sunan, * İlimizdeki okullar arasında, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda lider olabilen, dinamik, öğrenci merkezli, * Tüm paydaşlarıyla, ilimizdeki okullar içerisinde, hedeflerine ışıldayarak koşan model bir okul olmak.
MİSYON : BİZ.. *21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen,Bilimsel ve teknolojik gelişmelere açık, * Üretilen bilgilerin toplumun herkesimine yayılmasına katkıda bulunan öğrenci,öğretmen ve idarecileriyle sinerji yaratan * paydaşlarımnın memnuniyetini esas alan ve çalışanlarıyla ana amaçlara doğru seferber olan, * Atatürk ilke ve inkılaplarıyla Milli Eğitimin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda evrensel niteliklere sahip,üretken dünya insanı yetiştirecek model bir okul olmak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
Saatler : 09:00-15:10
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce-ARAPÇA
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Konak Meydanında YKM karşısından 29 nolu otobüsün son durağı
Yerleşim Yeri : Konak Çimentepe 1.Kadriye Mah. 715 Sok. NO:24
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 4 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :